1.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Τα Real English έχουν λάβει μια στρατηγική απόφαση να εξειδικευθούν στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας. Τα Αγγλικά θεωρούνται μια Παγκόσμια Γλώσσα και η εξειδίκευση, μας έχει ωθήσει να δημιουργήσουμε μοναδικά προγράμματα (όπως το απόλυτο πρόγραμμα R) με στόχο να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό σπουδαστή.

 

2. ΜΙΚΡΑ GROUP ΑΝΑ ΤΑΞΗ

Ο μέσος όρος των μαθητών ανά τάξη είναι 5 άτομα. Τα REAL ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ότι ο αριθμός των σπουδαστών ανά group δεν ξεπερνά ποτέ τους 8. Δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους σπουδαστές να συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

 

3. ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Τα Real καινοτομούν για άλλη μια φορά. Δημιούργησαν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ R, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ενήλικες και φοιτητές. Ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να έρχεται να παρακολουθεί όσες ώρες επιθυμεί στη διάρκεια της εβδομάδας. Φυσικά, όλες οι ώρες γίνονται με καθηγητές, Native Speakers και Αγγλικής Φιλολογίας.

 

4. ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τα Real προσαρμόζουν τα προγράμματά τους στις ανάγκες του κάθε ενήλικα σπουδαστή. Ο ενήλικας έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει ΑΠΟΛΥΤΑ το πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών πάνω στον ελεύθερο χρόνο που του διατίθεται από την εργασία του, τις σπουδές του κλπ. Τώρα οι σπουδαστές κάνουν όσες ώρες εκείνοι θέλουν την εβδομάδα και ταυτόχρονα δεν χάνουν κανένα μάθημα.

 

5. Ο ΚΑΘΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ

Τα επίπεδα αγγλικών είναι 6. Κάθε επίπεδο έχει αρχή, μέση και τέλος. Ο κάθε σπουδαστής μετά από ένα γραπτό τεστ και ένα προφορικό interview με τη Δ/ντρια Σπουδών, έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί στο επίπεδο που πραγματικά ανήκει (σε ένα από τα 18 υποεπίπεδα).

 

6. ΚΟΣΤΟΣ

ο  όμιλος  Real,  λαμβάνοντας  υπόψη  την  οικονομική  συγκύρια  που   βιώνουμε  όλοι  στην  Ελλάδα,  έχει  δημιουργήσει προγράμματα   μοναδικά με  πραγματικές  χαμηλές  τιμές   για  να  μπορέσουν  όλοι  να  μάθουν  αγγλικά. Xχαρακτηριστικό  παράδειγμα  είναι  π.χ  στα  προγράμματα    του  proficiency   το  κόστος  ανά  ώρα   σε  ολιγομελές  group   είναι    μεταξύ  3 -4  ευρω  ανά  ώρα  μαθήματος.

 

7. REAL SOCIAL CLUB®

Δημιουργήσαμε το απόλυτο μάθημα (Social Club) για να μαθαίνει ο κάθε σπουδαστής να επικοινωνεί στα αγγλικά. Μαθαίνει να μιλά αγγλικά. Είναι ένα ειδικό πρόγραμμα μόνο συνομιλίας.

 

8. REAL CHAT SPOT®

Δημιουργήσαμε εξειδικευμένα μαθήματα Γραμματικής της Αγγλικής Γλώσσας, για να μπορεί ο κάθε σπουδαστής να έχει έναν ορθά δομημένο λόγο. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται παράλληλα με τα κυρίως μαθήματα.

 

9. REAL INTRANET®

Δημιουργήσαμε μία ψηφιακή πλατφόρμα με χιλιάδες ασκήσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους σπουδαστές μας.  Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο. Ο σκοπός του είναι να βοηθήσει τους σπουδαστές στη μελέτη στο σπίτι τους.

 

10. REAL DEBATE®

Οι σπουδαστές μας από το επίπεδο Intermediate+ και άνω, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρουσιάζουν ένα θέμα που τους έχει δώσει ο καθηγητής, μετά από προετοιμασία,  και χωρίζονται σε ομάδες με στόχο η μία ομάδα να πείσει την άλλη ομάδα με επιχειρήματα, για το θέμα που έχουν αναλάβει.

 

11. ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟ. Γίνεται αυστηρή αξιολόγηση στο διδακτικό προσωπικό μας και όλοι οι καθηγητές μας, δίνουν το βέλτιστο των δυνάμεών τους μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας.

 

12. ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ

Τα REAL εγγυώνται την επιτυχία του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά. Υπάρχει ένας σύμβουλος εκπαίδευσης για κάθε σπουδαστή, ο οποίος παρακολουθεί την πρόοδό του.