Αποκλειστικό όραμα του ομίλου Real Education είναι η μεγιστοποίηση της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε κάθε γωνιά του κοινωνικού ιστού μας.

Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην πιστοποίηση με πτυχία στους μαθητές μας αλλά και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις και τις ικανότητες τους για να είναι πιο έτοιμοι για το όλο και πιο ανταγωνιστικό πλαίσιο της σύγχρονης αγοράς.

Καθώς η επιστήμη και η τεχνολογία προχωρά, έτσι και οι απαιτούμενες γνώσεις του κάθε μέλους της κοινωνίας αυξάνονται. Στην αρχή ακούγεται δύσκολο αλλά η ομορφιά της εκπαίδευσης και της γνώσης ποτέ δε σβήνει στα μάτια του ανθρώπου.

Για το λόγο αυτό, στον όμιλο Real Education υφίσταται μία συνεχής αλληλεπίδραση μεταξύ διοίκησης, εκπαιδευτικών και μαθητών και όλοι μαζί παρακολουθώντας την εξέλιξη της αγοράς βελτιστοποιούμε την εκπαίδευση και αυξάνουμε συνεχώς τις εκπαιδευτικές μας προτάσεις.

Πιο αναλυτικά, έχουμε δημιουργήσει προγράμματα τόσο ευέλικτα και δημιουργικά ώστε να μεγιστοποιείται η εκπαιδευτική εμπειρία του μαθητή τόσο χρονικά όσο και ποιοτικά αλλά και οι καθηγητές μας να εξελίσσονται συνεχώς.

Όσον αφορά στις εκπαιδευτικές μας προτάσεις, προσπαθώντας να συγχρονιζόμαστε με τις απαιτήσεις της αγοράς και να παρέχουμε στους μαθητές μας τη μέγιστη εκπαιδευτική εμπειρία, το φάσμα των εκπαιδευτικών μας προτάσεων πλέον περιλαμβάνει:

  • Εκμάθηση αγγλικής, ισπανικής, γαλλικής, γερμανικής, ιταλικής, ρωσικής
  • Πληροφορική
  • Ρομποτική
  • Business English
  • Digital marketing
  • Εκπαιδευτικά ταξίδια

Στρατηγικό πλάνο του Ομίλου Real Education αποτελεί η ίδρυση 30 ιδιόκτητων εκπαιδευτικών κέντρων έως το 2022.

Και έπειτα, όταν η ελληνική αγορά μάς έχει δώσει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία, θα κάνουμε την πατρίδα μας περήφανη ιδρύοντας έναν διεθνή πλέον εκπαιδευτικό όμιλο πλήρως εκσυγχρονισμένο με τα διεθνή δεδομένα και πλήρως καταρτισμένο με τις απαιτήσεις της αγοράς, κυοφορώντας πάντα την ελληνική σημαία στο μέτωπο.

Η εκπαίδευση ήταν, είναι και θα είναι πάντα βασικός πυλώνας της δημοκρατίας μας και του κοινωνικού ιστού μας και για αυτό πρέπει να την τιμήσουμε όλοι μαζί.

Κωνσταντίνος Σπίνος,
Αντιπρόεδρος Ομίλου Real Education