1.5 εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο χρησιμοποιούν το IELTS για να διευρύνουν τις προοπτικές τους στον αγγλόφωνο κόσμο και όχι μόνο.

Το IELTS αποτελεί το διεθνές διαβατήριό σας στην ευκαιρία. Όποιες κι αν είναι οι προσδοκίες σας – σε σχέση με τις σπουδές σας, την καριέρα σας ή τη ζωή σας γενικότερα – το IELTS μπορεί να σας βοηθήσει να τις πετύχετε.

Το IELTS ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που ισχύουν διεθνώς στην αξιολόγηση γλωσσικών δεξιοτήτων και είναι σχεδιασμένο ώστε να αξιολογεί τις γλωσσικές δεξιότητες των υποψηφίων που επιθυμούν να σπουδάσουν ή να εργαστούν σε χώρες όπου η Αγγλική γλώσσα χρησιμοποιείται ως γλώσσα επικοινωνίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • 4 Ώρες / Εβδομάδα με τακτικούς καθηγητές
  • Real Chat Spot®: Απεριόριστες ώρες
  • Real Social Club®: Απεριόριστες ώρες
  • Real Intranet®: Δωρεάν
  • Ολιγομελή Group
  • Χρόνος προετοιμασίας 6-8 εβδομάδες (ανάλογα με το επίπεδο του σπουδαστή)

ΤΟ IELTS ΕΙΝΑΙ:

ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ
Το IELTS αναγνωρίζεται και γίνεται αποδεκτό σε περισσότερους από 6.000 οργανισμούς και εκπαιδευτικές σχολές παγκοσμίως σε διάφορους τομείς. Με αυτή τη διεθνή αναγνώριση, μια καλή βαθμολογία στη εξέταση IELTS θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά περισσότερο από κάθε άλλη εξέταση.

Το IELTS αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο. Γίνεται δεκτό από εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά καθώς και από τους Ευρωπαίους γείτονές μας όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, η Σουηδία, το Βέλγιο και πολλές άλλες χώρες, ως απόδειξη των απαιτούμενων γλωσσικών δεξιοτήτων. Επιπλέον πάνω από 2.500 πανεπιστημιακά ιδρύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν το IELTS για εισαγωγή σε εκπαιδευτικά προγράμματα συμπεριλαμβανoμένων των κολλεγίων της Ivy League. Πολλοί άλλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τη βαθμολογία στην εξέταση IELTS για ποικίλους σκοπούς, όπως η μετανάστευση, η πρόσληψη προσωπικού, η εγγραφή σε μητρώο επαγγελματιών και η εισαγωγή σε εκπαιδευτικά προγράμματα σπουδών.

Στην Ελλάδα, κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα, εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα και κρατικοί φορείς, συμπεριλαμβανομένου και του ΑΣΕΠ, αναγνωρίζουν το IELTS ως έγκυρο και αξιόπιστο αποδεικτικό γνώσης των Αγγλικών.

Μπορείτε να βρείτε ποια εκπαιδευτικά ιδρύματα, επαγγελματικοί οργανισμοί, εργοδότες και κρατικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν το IELTS με το διαδραστικό εργαλείο Global Recognition System, μέσω του οποίου μπορείτε επίσης να μάθετε ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις τους ως προς τη βαθμολογία του IELTS.

Κατά κανόνα εισηγούμαστε κάθε Test Report Form (TRF) που έχει εκδοθεί σε διάστημα μεγαλύτερο των δύο ετών να γίνεται δεκτό ως αποδεικτικό του τρέχοντος επιπέδου ικανότητας στην Αγγλική γλώσσα μόνο εφόσον συνοδεύεται από αποδεικτικά στοιχεία ότι ο υποψήφιος έχει ενεργά συντηρήσει το επίπεδο ικανότητάς του στην Αγγλική γλώσσα ή έχει προσπαθήσει να το βελτιώσει. Δεν θα εκδίδονται Test Report Forms για εξετάσεις που διενεργήθηκαν πριν από περισσότερο από δύο έτη.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Μπορείτε να συμμετάσχετε στην εξέταση IELTS στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη όλο το χρόνο, δύο φορές το μήνα. Εξετάσεις IELTS διενεργούνται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας σε προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Αν υπάρχει μεγάλος αριθμός υποψηφίων που προετοιμάζονται για το IELTS εκτός Αθηνών ή Θεσσαλονίκης, ίσως μπορέσουμε να διενεργήσουμε τις εξετάσεις κοντά σας. Εάν η έδρα σας είναι στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία ή τη Θράκη, επικοινωνήστε με το γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη. Για τις υπόλοιπες περιοχές, παρακαλούμε επικοινωνείστε με το γραφείο μαςστην Αθήνα. Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με τους τρόπους επικοινωνίας.

ΓΡΗΓΟΡΟ
Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σε ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ (13) ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ
Το IELTS αξιολογεί την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε την Αγγλική γλώσσα σε πραγματικές συνθήκες. Τα θέματα αντιστοιχούν σε καταστάσεις που είναι δυνατόν να αντιμετωπίσετε, είτε πρόκειται για σημειώσεις που θα κρατούσατε ως φοιτητής είτε για καθημερινές καταστάσεις όπως η ανάγκη να αντιμετωπίσετε το χειμώνα στην Αγγλία επιδιορθώνοντας γρήγορα το σύστημα θέρμανσης.

Η εξέταση καλύπτει και τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες (κατανόηση προφορικού λόγου, κατανόηση γραπτού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου και παραγωγή προφορικού λόγου) και διατίθεται σε δύο τύπους: Ακαδημαϊκή και Γενική Εκπαίδευση (Academic and General Training). Όλοι οι υποψήφιοι εξετάζονται στις ίδιες ενότητες Κατανόησης και Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Listening and Speaking Modules), ενώ η Κατανόηση και η Παραγωγή Γραπτού Λόγου (Reading and Writing) προσφέρονται ως Ακαδημαϊκές ή Γενικές Εκπαιδευτικές Ενότητες (Academic or General Training Modules).

Οι Ακαδημαϊκές Ενότητες (Academic Modules) αξιολογούν κατά πόσο κάποιος υποψήφιος είναι έτοιμος να σπουδάσει ή να εκπαιδευτεί στην Αγγλική γλώσσα σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι Γενικές Εκπαιδευτικές Ενότητες (General Training Modules) δίνουν έμφαση στην επικοινωνία σε ευρύ κοινωνικό και εκπαιδευτικό πλαίσιο και είναι σχεδιασμένες για υποψήφιους που σκοπεύουν να εργαστούν, να ζήσουν ή να σπουδάσουν σε Αγγλόφωνο περιβάλλον, σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σε επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Η επίδοση των υποψηφίων βαθμολογείται χωριστά σε κάθε μία από τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες, παρέχεται όμως και Συνολική Βαθμολογία. Αξιολογούνται σε Βαθμολογική Κλίμακα που κυμαίνεται από 1 (Μη Χρήστης) μέχρι 9 (Απόλυτα Ικανός Χρήστης).